Home > Contact > Aanmelden


Let op!

U kunt alleen een vergoeding krijgen voor het bezoek aan een psycholoog indien u in het bezit bent van een verwijsbrief van uw huisarts en deze overlegt aan de psycholoog. Deze is 1 jaar geldig. Gaat u langer in therapie dan dient u elk jaar een nieuwe verwijsbrief bij uw huisarts aan te vragen.
Nb. mensen zonder verwijsbrief kunnen wij niet in behandeling nemen (tenzij u de sessies zelf betaald!)

Aanmelden

Door drukte moeten wij helaas een aanmeldstop instellen. Wij verwachten dat er per AANMELDSTOP weer aangemeld kan worden. Wij zullen deze informatie steeds aan het begin van de maand updaten.

U kunt op verschillende manieren informatie aanvragen of u aanmelden bij Psychologiepraktijk Den Helder:

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Telefonisch

06 126 345 07
Per telefoon kunt u een afspraak maken met Psychologiepraktijk Den Helder voor een intake gesprek. Indien er niet wordt opgenomen kunt u uw wens voor het maken van een afspraak inspreken in de voice-mail: spreek uw naam en telefoonnummer in dan wordt u te allen tijde zo spoedig mogelijk teruggebeld.

E-mailPrivacy en betalingsvoorwaarden

Klik
hier voor meer informatie over privacy en de betalingsvoorwaarden van Psychologiepraktijk Den Helder.

Wat kunt u zelf doen na een aanmelding?

In afwachting van uw eerste gesprek kun u een module volgen via therapieland gericht op de klachten of problematiek waaraan u wilt werken. Ook kunt u goed opletten of er soms al dingen beter gaan, al is het maar een klein beetje. En dan u afvragen waardoor dat komt, wat deed u misschien net een beetje anders waardoor het wat beter/anders ging. Of wat zag u een ander doen waardoor het anders ging in de goede richting. Het bijhouden van een dagboekje is ook zeer aan te raden!